Ja nu bor vi  åter igen i Kalmar och i en  lägenhet igen, 
 
Hunderna tar det  bättre än vad jag trodde, då dem  vid senare tid i huset har börjat vakta lite mer och blivit skälliga.
 
Men nu har dem sköt sig exemplariskt hehe , skönt det !!!  Har ju lägenhet på adra våningen och grannar runt om överallt här nu.
 
Måste ändå säga att det känns ganska tryggt att bo på andra våningen nu  när man har flyttat ut till ghettot igen. Men  det har nog aldrig varit så jobbigt som denna gången att flytta och att få i ordning men det är väl utav olika skäll som man känner så. En sak som är besvärligt som bara den är barnvagnen och  att det inte finns någon hiss, sen får man inte ha vagnen stående där nere i  trapphuset pga brandrisken.
 
Vi kommer förmodligen att stanna i denna lägenhet tills det är dax för att isåfall skaffa ett barn  till, för vi orkar verkligen inte med en flytt till och eftersom hundarna verkar tycka att det är okej med att bo såhär med så behöver vi inte jäkta oss fram till marklägenhet.
 
Ace fick i  fredags den 5;e sept sin första feber utan att det hade med något vaccin att göra och han blev så pass dålig att jag fick åka in och ta massa tester på honom på sjukan, fick höra där att  kik hosta går i Kalmar med så alla barn under 1 år har ätt att bli testade, tror inte Ace har det men lika väl att testa då dem sa att vaccinen inte hjälper något vidare bra iår. :/
 
Detta med att blogga blir bara mindre  och mindre intressant eftersom jag aldrig direkt har något intressat att skriva om. Händer massor men det är mest det dagliga  och sånt som inte är speciellt roligt för någon annan att höra om. Men får se nu när man har internet igen och kan använda sig av sin dator igen då kankse jag kommer vara mer aktiv här och kanske har något skoj att berätta om.
 
Ska fundilura oå vad ja ska doooa för food idag och vad man kan hitta på är så uttråkad,blir nog iaf en promenad då det är fin väder i kalmar och solen skiner. :D
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej