Säger då bara det, att jag är en tänkare vanligtvis men nu  när man även väntar ett barn  och man känner av den där inne så händer det något med en man blir en ännu större tänkare.
 
Ekonomin har ju  alltid sett ut som den  gör för oss och på den fronten verkar ju saker och ting aldrig heller förbättras, vi hade en uppåt period 2012-2011 men så  gick ju den i  åt funders också, tack av  en chef som  vi  båda jobbade för som  bara var en ren lurendrejare ochblåste alla på förretaget.
 
Roxies operations gick bra, dock lyckades hon komma åt ena stygnet på benet  så nu har det självklart blivit infekterat å rött å varigt så idag fick jag hämta ut pencillin som hon ska äta i  10 dagar. men  det är klart inte får det vara för enkelt när den tagit bort 10  knölar som dem hittade på henne. Hoppas till gudarna att allt skit är borta nu  och att hon intehar nån cancer nån annan stanns, skulle inte palla att det hände henne något nu, alldeles för kort tid efter Chiva. INTE OKEJ!!!!
 
 
För övrigt så har vi nu  fått hem  barnvagna och massa barn saker tills att det är dax, jag har fått massa kläder nya som begagnade från släkt och vänner och till oh med bilbarnstol en säng med madrass å allt täcke filtar osv. Känns jädrans bra och jag är grymt tacksam för detta under lättar massor när vår ekonomi alltid är ett stort SKÄMT.
 
 
Ja samtidigt som jag är glad för vad som komma skall så kan jag inte bara låta bi att  oroa mig för så mycket och det  är inte bara tröttsamt för dem i  mitt omgivning utan för mig själv oxå, för det är i min skalle de flesta sakerna ändå stannar å fortsätter GO ON  i så a fy för att inte bara kunna ICKE vara en tänkare.
 
 
Nja mer än så hade jag väl inte att ge idag!
 
Tack å hej  från mig ;)