Ja idag har inget speciellt hänt än så länge, och jag hoppas på att inget annat kommer hända heller......Man blir ju lite skrockfull när det är just den 13;e.....
 
Vädret är inte direkt något roligt och man känner sig inte direkt så himla happy heller, helt ärligt så är det detta med ekonomin samt att må dåligt hela tiden av graviditeten och känna sig hemmabunden hela tiden för att man inte vågar sig ut då man inte vill spy på offentliga platser.
 
Hur typiskt är det inte att jag drabbas av kraftig illamående under graviditeten. Hopps snart det går över och man kan börja bli lite social igen.
 
Den 28 åker jag iaf till Norrland med syrran och kussen Sanna, ska bli mycket trelvligt,det enda som oroar mig är tågresan upp å ner från Jönköping omifall jag fortfarande har denna illamående känslan kvar, för då kan allt hända för minsta lilla.
 
 
Fick alldeles nyss höra utav min pappa att min syster hund låg innepå djursjukhuset och får  dropp. då hon ätit en vitsvamp samt ekollon. detta ses som väldigt allvarligt och jag hoppas och ber att inget händer henne och att hon blir frisk. detta hände dagen innan alltså den  12 sept.
 Älskade lille Dixie <3 så dumt det kan bli.