Ja det var nog ett tag sen jag skrev här,har lixom tappat lusten och tycker inte det är så himla nice att sitta vid datorn längre. Vad som hänt under den senaste tiden är ju som  jag  gjort ett inlägg om Innan ATT JAG SKA GÅ PÅ BON JOVI kan inte vara lyckligare, fär det är A dream come true att få uppleva hans musik live och få andas samma luft så nära honom =) hehehe...
 
 
Sen har jag varit sjuk i ca 2 veckor, jäkla segt har det varit, hostat ihjäl mig om nätterna så jag  nästan spytt, och hostan är fortfarande kvar men  bättre. De flesta i Kalmar trakten är sjuk av något slag så nått som går här.
 
Jag har haft otroligt jobigt då jag varit sjuk och samtidigt g behövt plugga inför prov som då inte alls gick så bra som jag sedan delade upp eftersom det va så stort och fick då göra det och va dålig där emellan med, A som sagt skit jobbigt har det varit. Sen hade jag prov 2 nu som jag klarade galant så tack å lov för nada omprov där...... INGA MER PROV nu  innan jag slutar Skönt som faen :) Me Happy Girl!!!
 
Praktiken har börjat och jag är nu på en Hälsocentral och  tar  venprover och kapillär prover hela dagarna mm så klar ;) tydligen är jag väldigt duktig på det där då jag redan första dagen fick börja ta patienter själv och  i tisdags så fick jag  faktist sköta det så gott som helt själv och klarade det galant. Jag är duktig på att få blod har kanske haft ca 40 pers och  4 -5 av dem har jag ite lyckats få blod på och då skäms man ju  självklart men va fan det går mer bra än dåligt.  Kanske evt kommer få jobb där börja som vik isåfall för min handare säger att hon trivs bra med mig och tycker jag är så himla duktig och att hon inte hade låtit mig ta patienter så snabbt om hon inte tyckte ja kunde min sak. Härligt att höra, men det får ju inte stiga en åt huvudet, för då lär det ju bara gå utför istället säkert. hahaa
 
 
Annars är det inte så mycket mer som hänt  utan Bon Jovi biljetter, 2 veckor Sjuk och  Prov och nu  praktik 3 veckor kvar nu sen en vecka i skolan  sen är jag klar med min utbildning, hoppas då demhar plats för mig så ingen annan hinner förre mig. 
 
Hepp nä nu är jag  helt slut i kroppen man blir det efter en vecka med heldagar och massa ansträngning då man  verkligen inte vill göra fel och lära sig hur mycket som  helst =)
 
 
Så jag tror nog allt att jag ska krypa under täcket.