Två månaders kontroll på BVC kl 13.00  📅📝
 
Och i kväll den 23/5 kl.23.00 så har min lille bebis funnits ute i vår värld i 2 månader. Herregud va tiden går fort. Min lille plutt har redan växt massor. Han ler och i natt medans han sov kom första skratten som jag vaknade till så han måste ha drömt något riktigt roligt och fint. Och han har börjat snacka ganska mycket nu med eller jodlar å weee ooooh osv. Haha oooooh är vanligast eller ääääääääeeeääähhh hahha aaheee med.  
 
Det är helt galet sjukt vad man kan älska sitt barn jag älskar förstås många andra med men det är kanske det att man gått med ett liv i magen i 9 månader och känt sparkar rörelser och hicka mm sen det att klämma ut honom och få uppleva den smärtan som sen ger en så mjuk och leen bebis är helt otroligt,trodde aldrig jag skulle påverkas såhär mycket men det blev jag och jag är en otroligt tacksam och lycklig mamma som älskar honom över allt annat skulle offra mitt liv på mindre än en sek för honom.
Han är killen som verkligen tagit mitt hjärta med storm💙💞
 
 
 
 
 
 
Här på dessa kort som togs lördage  den 3 maj 2014 va han1 månad å närmare 2 veckor om jag inte tänkter fel. Min lilla fotomodell så fin han är 😉😄