Hallu där.... WTF kan man ju tänka......
 
Några dagar sedan men mitt liv är inte på någotvis spännande och intressant att följa , och utav den anledningen så skriver jag sällan och åter igen utav den anledningen har jag inte så himla många läsare som intresserar sig att läsa hahaa.
 
I vilket fall som så har Quilas uppfödare varit här i lördags för att träffa henne och i går för att våra grannar evt ska ha Tequila den andra svarta hunden med samma namn eftersom vi döpte om våran Amstaff till Tequila " Quila" då vi inte tycket Pinglan och Ninja klingade så fint.
Sen efter det har jag besökt sommarjobb mässan som varit på Ams och efter det inte så mycket mer än äntligen fått iväg två Personliga brev/CV..... Suck jobbigt att söka jobb....Borring!!!!
 
och eftersom jag fortfarande inte har något intressant att blogga om kan jag ju  tala om att
just för tillfället så kokar jag märgben till våra tikar här hemma men fyyyy fan va det luktar illa , blir spy färdig av lukten...Men gud vad glad dem kommer att bli när dem fått tugga på benen=)
 
Snart kommer våra grekiska vänner på besök med pinsamt när dem kommer känna doften urrk, därför har jag tänt doftljus för att försöka dölja den vidriga doften och öppnat upp fönster men allt det tillsammans blir kanske en värre doft samt turbulens inomhus hahaha.....
 
 
Iväg ska jag kolla på det okända som jag missade i  måndags, tur att  tv4 play  finns=)