Jag gick ganska nydligen ut med att vi väntar barn.
 
Jag  är i  vecka 12 nu och de säger att efter vecka tolv så minskar missfallsrisken. Självklart oroar man säg massor för just det men jag  tror att man ska försöka att  tänka på annat så mycket så möjligt.
 
 
 
Denna bild är tagen den  28/8 och det va i  förra veckan  då jag va i  v 11.
 
Och som man kan  se så syns det redan, Antagligen är man väl svullen inombords med som gör att det syns så mycket. Men folk som jag pratat med som har barn säger att det  kan vara så olika, en som har tre barn berättade att med sitt första barn syntes det inte förän i  vecka 16 men  med sina andra två så syntes det  redan i vecka 12 ganska reällt, och det känns ju bra för min del då jag  tycker det kännt lite pinsamt att det redan syns så pass med tighta kläder. försöker gå i stora pössiga tröjer nu och har redan fått börja använda  byxor med hög midja och stöd då det känns obehagligt sen veckor tillbaka att  använda sina vanliga byxor då det stramar åt reällt.
 
Den 26 aug 2013 var vi på KUB test men undersköterskan som satt datumet hade räknat lite fel så att vi fick en  ny tid den 9 sept, Inte för att det  gör mig något , tycker bara det är roligt att se bebisen. Sist så höll den/hon ( hoppas jag) på att stutsa med bakbenen, som en liten räcka, var väldigt skoj att se. så vid nästa besök har den nog hunnit växa en hel del=) ser vi  fram emot.
 
Jag har  ju  som sagt inte mått så bra  under denna tiden spytt och super duper känslig mot lukter, asfallts läggningarna som de gör här i Kalmar är sjukt jobbiga så jag  får hålla andan, sen så har vi att bara se vissa konsistenser som exp Maria på jobbet när hon klämnde ut den sista yoghurten så höll jag på att spy bara av en sån sak som jag aldrig reagerat på tidigare, helt sjukt.
 
hoppas nu när jag gått in i vecka 12 att de mesta saker avtar. hoppas hoppas, för detta har inte alls varit kul helt ärligt, skulle inte vilja gå igenom det  igen iaf inte på ett  bra tag....
 
Jag har  chockerande nog bara gått upp 1 kg  men ändå ser ja så stor ut. men  jag  är glad att jag inte gått upp mer ändå. sen är inte jag den som gått upp på annat ställe än magen heller vilket känns bra att det  lägger sig på magen :D (än så länge)
 
 
Hepp nepp idag ska vi grilla med våra grekiska vänner blir nog lite kyckling klubbor och sallad mumms......
 
Ha det så bra, nu har jag ju lite att uppdatera om så får hoppas på att jag  blir bättre på att skriva här!!!!