Japp 22 dagar har gått sen vår grabb kom till världen, älskar han otroligt mycket och fast än vi haft en jobbig start med kvällskolik och nada sömn så är han värd varenda jobbig trött stund. Man har brytit ihop, gråtit, andats och återhämtat sig igen helt enkelt. Men det ä är faktist inte bara han som gjort att ens humör tappats utan hundarna är som durasellkaniner i de nya huset och lyssnar förbaskat dåligt, men hoppas det lugnar ner sig snart det med.
 
Magen börjar bli bättre på Ace nu efter vi fått magdroppar och jag lärt mig lite baby massage och kolik brukar ju inte hålla i sig löngre än 3 månader så ca 2 månader oh 1 vecka kvar tills att det borde va över hahaha. Nä men ärligt det har redan blivit mkt bättre.
 
Bvc idag 11.30 i nybba. Ska hinna duscha och äta något. Blir evtuellt att ta stygnen på vänatersidan idag då dem inte alls löser upp sig själv som dem sa på BB att dem skulle göra, och barnmorskan som tog styg en på högersidan förra måndagen sa att de redan såg bra ut på båda sidorna men att vi väntar en vecka till med vänsgersidan.  Ace ska vägas nästan 4 kg förra gången tror de va 3970g han vägde sist och 36 i huvudomfång och när han va nyfödd vägde han 3545g och hade 34cm i huvudomfång.
 
 
Dax att kliva upp så man hinner bli klar tills man ska åka, allt tar sån jäkla tid nu för tiden innan man kommer iväg.

Kommentera

Publiceras ej