Jag är en av dem där tjejerna som har naturligt stora bröst, och jag har aldrig varit bekväm med det ska jag ju tilllägga.
 
Idag eller alldelses nyss så såg jag på Trinny & susanna på SJUAN, och där va det en tjej som hade ENORMUSSSSS BOOBS..... Och jag tänkte med en gång ne fy stackars kvinna. Medans andras syn på det hela kanske är wow  .
 
Satt innan detta programmet och tittade på halsens på baddräkter , för i år vill jag kunna bad i havet, har inte gjort det på nått år så nu är det dax igen, men det känns lite pinsamt som 26 åring att ha baddräkt på sig istället för bikini.
 
Men eftersom jag ser ut som jag gör just nu och om jag inte lyckas komma ner mina kilon till sommaren så är det de bästa alternativet om jag ens ska ta mig ner i vattnet helt enkelt. Får köpa någon snygg baddräkt helt enkelt. FÖr jag längtar verkligen efter att simma.
 
Men tillbaka till det där med brösten, även där för att köpa en baddräkt så har dem vaddade eller formsydda baddräkter så hur i F*N ska jag få ner mina tuttar?..... Kläder är ett problem, baddräkt är ett problem,ryggvärk, obekvämt när man ligger på rygg å får tuttarna i  nyllet TYP, eller när man duschar håret överbadrums kanten samma sak där. j*kligt störrigt bara. Skit dyra behåar och breda fullt BH band och man ser tjockare ut än vad man är då tuttarna lyfter tröjor på fel sett så att man ser enorm ut, ja det finns inget bra med stora bröst o man inte är jätte fin och smal kanske och ha jätte slimade kläder, då KANSKE, men annars tycker jag det  e fint med tjejer med B-kupa eller max C.
 
För att få göra bröst förminskning som jag vill så måste jag gå ner några kilo men ja kommer lixom inte ner ditt heller för man ska ha ett vist BMI och jag ligger typ 2.5 över vilket suger och tydligen har jag inte kraften själv att komma ditt, en jäkla jojobantare är va jag är å det funkar INTE.
 
 
 
Nä säger bara det  att jag fattar inte tjejer som opererar in jätte bröst för det ställer till med massor och blir bara jobbigt.
 
Är väl så att allt man inte har vill man ha, och det man har vill man inte ha.